Maak kennis met ons team

Phardis is opgericht in 1987 te Nederland, waarbij het kantoor en magazijn nu zijn gevestigd in Alkmaar. In de afgelopen jaren zijn wij substantieel gegroeid in de import en export van farmaceutische producten en hulpmiddelen. Wij hebben hierbij toegang tot een breed portfolio aan producten die allemaal volgens de kwaliteitseisen van Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) worden behandeld.

Wie zijn wij

Het Phardis team bestaat uit een groep specialisten met goede kennis van de (internationale)markt. Daarnaast staan wij ook voor uitzonderlijke service, hoge beschikbaarheid en langdurige samenwerking.

Wij bestaan uit een betrouwbaar team dat snel en flexibel te werk gaat.

Onze bedrijfsprincipes

Uitzonderlijke service

Wij hebben als doel om onze klanten tevreden te houden door de beste service aan te bieden. Daarnaast doen wij er alles aan om de gemaakte kwaliteit- en leveringsafspraken na te komen.

5 getekende sterren op een raam

Beschikbaarheid

Wij proberen de best mogelijke beschikbaarheid van onze producten en hulpmiddelen te waarborgen tegen de meest concurrerende prijs.

Foto genomen in een magazijn

Marktkennis

Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd op het gebied van import en export van farmaceutische producten en hulpmiddelen. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van onze productenportfolio en zijn wij altijd op de hoogte van markt-wijzigingen.

Loep met een checklist

Langdurige relaties

Wij doen ons best om een langdurige relatie op te bouwen waarbij de klant voorop staat. Betrouwbaarheid en flexibiliteit vinden wij daarbij erg belangrijk.

schuddende handen

Phardis
Phoenixstraat 21
1812 PP Alkmaar

Telefoon: +31(0)72 8222056
E-mail: info@phardis.nl

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
van 8:30 tot 17:30 uur

Openingstijden magazijn

Maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 16:00 uur

Volg ons op LinkedIn

© 2023 | Phardis is onderdeel van Pluripharm Groep | Cookie Policy | Webdesign by Mady Huisman